Bucaspor Haberleri

Bucaspor Haberleri

Mesajgönderen Umut » Cum 14 Oca 2011, 11:58

Arena en büyük transfer

Bucaspor, 2. haftada Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşma ile birlikte yeniden yuvasına dönecek

Bucaspor'un sezon başından beri ikinci devre yetiştirmeye çalıştığı Buca Arena'da mutlu sona çok az kaldı. Arena'daki yenileştirme ve bakım çalışmaları nedeniyle ilk yarıdaki tüm maçlarını Atatürk ve Alsancak Stadı'nda oynamak zorunda kalan sarı lacivertli ekip, 29 veya 30 Ocak'ta oynanacak Kasımpaşa randevusuyla yeniden yuvaya dönecek. "Buca Arena, en büyük transferimiz" diyen Başkan Şeref Üstündağ, 21 Ocak'ta stadın İl Güvenlik Kurulu ile Federasyon yetkilileri tarafından son incelemeden geçirileceğini açıkladı. İlk yarıda İzmir'deki puan kayıplarını Buca Arena Stadı'ndan uzaklaşmalarına bağlayan Başkan Üstündağ, "Şu anda transfere ayırdığımız bütçenin çoğunu Arena Stadı'nın büyütülme çalışmalarına harcadık. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden stat için beklediğimiz destek henüz kulübümüze ulaşmadı. Geçen sezon Süper Lig'e yükseldiğimiz stadımız da, bu sezonda lige kalmayı başaracağız. Gece gündüz çalışan 100 kişilik bir ekip var. Mühendisinden demir kaynakçısına kadar herkese teşekkür ederiz" yorumunu yaptı.

Kapasite büyüdü
Buca Arena Stadı'na yeni bölümlerin eklenmesi ile bamşaka bir çehreye kavuştu. Arena'daki yenileme çalışmaları sonucunda 665 kişilik VİP tribünü hazırlanırken, toplamı 240 kişi kapasiteli olacak localar da hizmete açılacak. Stadın kapasitesi son düzenlemeyle 6 bin 800'den 9 bin 500'e çıkartıldı. 93 kişilik engelli tribünü de inşa edilirken, statta basın mensuplarına toplam 124 kişilik yer ayrıldı. Stada 4 ayrı yerden giriş sağlandı. Şeref ve protokol tribünündeki kapalı tribüne 2 çelik köprüyle giriş çıkış bağlantısı gerçekleştiriliyor.

Cenk tamam, Ediz dönüyor
Bucaspor, uzun süredir peşinde olduğu Cenk İşler'in transferinde mutlu sona ulaştı. Sezonun ilk yarısında 9 maç oynayıp iki gol attığı Samsunspor'dan bonservisini alan 37 yaşındaki santrfor, Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ ve Basın Sözcüsü Timur Yaykıran'la dün öğlen saatlerinde masaya oturdu. Tecrübeli futbolcunun yapılan görüşme sonucunda opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya vardığı açıklandı. Cenk İşler'in bugün sözleşme imzalayıp idmanlara başlayacağı belirtildi. Bu arada
Futbol Federasyonu'na alacakları ödenmediği gerekçesiyle Bucaspor'u şikayeti eden Ediz Bahtiyaroğlu çark etti. Sarı lacivertli yöneticiler, federasyondan şikayetini geri çeken Ediz'in Teknik Direktör Samet Aybaba ile takım arkadaşlarından özür dilemesi halinde genç futbolcunun affedileceğini açıkladı.

Yeni Asır
Kullanıcı avatarı
Umut
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
Mesajlar: 2823
Beğendikleri: 623 mesaj
Beğenilenleri: 381 mesaj
Kayıt: Pzr 28 Kas 2010, 01:33
Konum: İzmir

Re: Bucaspor Haberleri

Mesajgönderen Umut » Sal 08 Mar 2011, 17:11

Bucaspor, Arena'nın açılmasının ardından yakaladığı çıkışı maalesef ki sürdüremedi ve tekrar düşüşe geçti. Şu anda düşme hattında bulunuyor, ama üst üste alacağı birkaç galibiyet ile bu durumdan kurtulabilir.
Kullanıcı avatarı
Umut
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
Mesajlar: 2823
Beğendikleri: 623 mesaj
Beğenilenleri: 381 mesaj
Kayıt: Pzr 28 Kas 2010, 01:33
Konum: İzmir

Re: Bucaspor Haberleri

Mesajgönderen Umut » Çrş 16 Mar 2011, 18:32

Buca, geçtiğimiz hafta ligin flaş takımlarından Gaziantepspor'u 2-1 yenerek ligde kalma umudunu korudu. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Sivasspor maçını da kazanması halinde ligde kalma yolunda önemli bir avantaj elde edecek. Oynanan futbol geçen seneki kadar iyi değilse de takım içi birlik ve azim takımın geleceği için olumlu. Süper Lig'e ilk defa yükselen bir takım için ligde kalmak başarı kabul edilebilir, ancak bu başarılamazsa Buca'yı bir kaosun bekleyeceğini söyleyebiliriz.

Samet Aybaba, 9 haftadır kaybetmeyen Antep karşısında alınan 3 puanın çok değerli olduğunu açıkladı.

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, Gaziantepspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, planladıkları gibi oyuna çok istekli ve arzulu başladıklarını söyledi. Kendilerinden kaliteli bir ekip karşısında öne geçtiklerinde savunmaya ağırlık verip kontratakla pozisyonlara girmeye çalışmalarının doğal olduğunu ifade eden Aybaba, şöyle konuştu: 'Maçın ikinci yarısında iyi savunma yaptık, ama iyi kontratağa çıkamadık. 5 haftadır galip gelen, 9 haftadır yenilmeyen takımı yenmek, oyuncularıma şevk verecektir. Bu bir maraton. Tolunay Hoca, satrançtaki gibi oyuna üç müdahale yaptı, biz de karşılığında üç hamle yaptık. Güzel bir maç oldu. Kenetlenip gelecek hafta oynayacağımız Sivasspor maçına hazırlanacağız.' Aybaba, disiplinsiz oyunculara hafta içinde ceza vermelerinin takımın ortaya koyduğu futbola etkisi olup olmadığıyla ilgili soruya ’’Takım, hırsını, isteğini ve yardımlaşmayı sahaya yansıttı. Uygulamalarımızın buna katkısı olmuştur’’ yanıtını verdi.

SERCAN: GÖNLÜMÜZÜ ALDILAR
Taraftarın geçen haftaki Eskişehirspor maçında eski teknik direktörleri Bülent Uygun ile selamlaşmalarını maç başında protesto etmeleriyle ilgili soruya ise Sercan, 'Maç başında protesto ettiler, ama maç sonunda çağırarak gönlümüzü aldılar. Taraftarımızın desteğinin, başarımızda önemli payı var' yanıtını verdi.

Ali Kuçik de maça çok iyi hazırlandıklarını ve bunun karşılığını aldıklarını anlatarak, golünü doğum günü olan Samet Bülbül’e hediye ettiğini dile getirdi.

bucaspor.org.tr
Kullanıcı avatarı
Umut
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
Mesajlar: 2823
Beğendikleri: 623 mesaj
Beğenilenleri: 381 mesaj
Kayıt: Pzr 28 Kas 2010, 01:33
Konum: İzmir

Re: Bucaspor Haberleri

Mesajgönderen Gökhan » Cmt 09 Nis 2011, 16:33

80 dakika 10 kişi oynayan, golü yiyen; ancak daha sonra çabuk toparlanıp 2 gol bulan Bucaspor'a kümede kalma yolunda başarılar dilerim..Tebrikler Buca..

Bucaspor 2 - Karabük 1
Gökhan
 
Mesajlar: 794
Beğendikleri: 96 mesaj
Beğenilenleri: 197 mesaj
Kayıt: Cmt 22 Oca 2011, 20:55

Re: Bucaspor Haberleri

Mesajgönderen Umut » Cmt 09 Nis 2011, 17:17

Buca, geçen hafta sahasında Sivas'a yenilerek ligde kalma şansını hayli zora soktu. Buca'nın ligde kalabilmesi için kalan tüm maçlarını kazanması ve de Sivas'ın puan kaybetmesi gerekiyor. Çok zor, ama mümkün. Umarım başarırlar.
Kullanıcı avatarı
Umut
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
Mesajlar: 2823
Beğendikleri: 623 mesaj
Beğenilenleri: 381 mesaj
Kayıt: Pzr 28 Kas 2010, 01:33
Konum: İzmir

Re: Bucaspor Haberleri

Mesajgönderen mertoviçizmir » Pzt 19 Mar 2012, 02:20

Buca, Güngören'e acımadı

Bank Asya 1. Lig 26. hafta maçında Bucaspor, İstanbul Güngörenspor'u Abdülkadir'in 2 golüyle mağlup etmeyi başardı.

Bank Asya 1. Lig 26. hafta maçında Bucaspor ile İstanbul Güngörenspor karşı karşıya geldi. Buca Arena'da oynanan maçta gülen taraf 2-1'lik skorla ev sahibi Bucaspor oldu.

Ev sahibi ekip, 14. dakikada kazandığı penaltıyı Abdülkadir Özgen ile gole çevirerek öne geçti. İstanbul Güngörenspor ise bu gole, ilk yarının son dakikasında Tunç Murat Behram'ın golüyle karşılık verdi. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıda rakibine oranla daha baskılı oynayan Bucaspor, 77. dakikada yine Abdülkadir Özgen'in ayağından gelen galibiyet golü ile rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Play-Off iddiasını bu önemli galibiyetin ardından sürdüren Bucaspor puanını 36'ya çıkarttı. Ligin dibine demir atan İstanbul Güngörenspor ise 14 puanda kalarak deplasmanlarda aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi.

Bank Asya'da bir sonraki hafta Bucaspor, Giresunspor deplasmanına konuk olacak. İstanbul Güngörenspor ise Konyaspor'u ağırlayacak.


bucaspor 36 puanla 10. sırada yer almaktadır. EGER GELECEK HAFTALARDA KAZANMAYA DEVAM EDERSE İLK 6 ARASINA GİRECEK :D
mertoviçizmir
 
Mesajlar: 1175
Beğendikleri: 71 mesaj
Beğenilenleri: 221 mesaj
Kayıt: Pzt 26 Eyl 2011, 11:12

Re: Bucaspor Haberleri

Mesajgönderen Umut » Sal 20 Kas 2012, 21:04

Bucaspor taraftarı dünyada bir ilke imza attı

BucaFanClub taraftar grubu yönetimle iyi ilişkilerini ve kulübe koşulsuz desteğini Buca Arena’da taçlandırdı. Tribün koltuklarına adı yazılan ilk taraftar grubu olarak tarihe geçti.

İZMİR – Bucaspor’un kurulduğu günden bu yana örnek çalışmalarıyla dikkat çeken BucaFanClub taraftar grubu dünyada bir ilke imza attı.

2008 yılında kurulan ve o günden bu yana kulüp yönetimiyle işbirliği sonucu camia adına olumlu işlere imza atan taraftar grubu Buca Arena’ya da adını yazdırdı.

BFC adıyla hayata geçtikten sonra isim ve marka tescili almasına rağmen tasarımlarına kulübe diktiren ve kulübe destek için daha sonra bu ürünleri mağazalardan satın alan grup, saha içi organizasyonları ve koreografileriyle de dikkat çekiyordu.

BFC taraftar grubu yönetimle iyi ilişkilerini ve kulübe koşulsuz desteğini Buca Arena’da taçlandırdı. Stada bu yıl yapılan balkon tribünü koltuklarına taraftar grubunun adı yazıldı. BFC böylece statta adı yazılan ilk taraftar grubu olarak tarihe geçti.

egedesonsoz.com


Taraftar desteği hiç fena değil Buca'nın da. Yalnız keşke "eski toprak" Bucalıları da statta görebilsek.
Kullanıcı avatarı
Umut
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
Mesajlar: 2823
Beğendikleri: 623 mesaj
Beğenilenleri: 381 mesaj
Kayıt: Pzr 28 Kas 2010, 01:33
Konum: İzmir

Re: Bucaspor Haberleri

Mesajgönderen Umut » Pzt 13 May 2013, 00:12

Bucaspor bu yılki play-off'lara katılmaya hak kazanan tek takımımız oldu. Umarım Süper Lig'e çıkabilirler.

Fırtına Horoz’u susturamadı ama Play-Off biletini kaptı

Bucaspor deplasmanda Denizlispor’un iki golüne engel olamayarak mağlup oldu ve PTT. 1. Lig’i 5. sırada tamamladı.

Bucaspor'u konuk eden Denizlispor, play-off'a kalmayı garantileyen rakibini 2-0 yenerek, düşme korkusu yaşadığı sezona mutlu veda etti. Horoz'a galibiyeti getiren goller ise 38. ve 66. dakikalarda Fetai'den geldi. Bu sonuçla 43 puana yükselen Denizlispor, ligi 11. sırada bitirdi. 52 puanda kalan Bucaspor ise 5. sıradan play-off'a katılmaya hak kazandı.

egedesonsoz.com
Kullanıcı avatarı
Umut
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
Mesajlar: 2823
Beğendikleri: 623 mesaj
Beğenilenleri: 381 mesaj
Kayıt: Pzr 28 Kas 2010, 01:33
Konum: İzmir

Re: Bucaspor Haberleri

Mesajgönderen Umut » Cum 24 May 2013, 04:31

Bucaspor deplasmanda 1-0 yendiği Konyaspor'a evinde 2-1 yenilerek play-offl'ardan elendi. Süper Lig'de İzmir takımı görme umutları seneye kaldı.
Kullanıcı avatarı
Umut
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
Mesajlar: 2823
Beğendikleri: 623 mesaj
Beğenilenleri: 381 mesaj
Kayıt: Pzr 28 Kas 2010, 01:33
Konum: İzmir

Re: Bucaspor Haberleri

Mesajgönderen mertoviçizmir » Cmt 26 Nis 2014, 18:54

İzmir derbisi Bucaspor'un..


PTT 1. Lig'de oynanan İzmir derbisinde Bucaspor, Karşıyaka'yı 3-2 mağlup etti..

- Karşıyaka: 2 - Bucaspor: 3

Goller: Dk. 45+3 ve 90 Hüseyin (Karşıyaka), Dk. 23 Emre, Dk. 45 Okan, Dk. 85 Taylan (Bucaspor)

Bucaspor kalecisi Çağlar Şahin'in kırmızı kartla oyun dışında kaldığı pozisyonda Karşıyaka, kazanılan penaltı vuruşunu Ars'la değerlendiremedi.

Karşıyaka'da teknik direktörü Yusuf Şimşek, 86. dakikada hakem tarafından saha dışına yollandı.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig ... porun.html

BUCASPOR alsancak stadındaki derbi de rakibini 3-2 yendi. Ayrıca K.S.K. penaltı kacırdı ve bucaspor kalecisi kırmızı karttan atıldı. Bu arada BUCASPOR genc oyuncularla mac oynadı. İzmir derbisini kazanarak Şehrin en güclü takımı oldugunu bir kez daha gösterdi. :D
mertoviçizmir
 
Mesajlar: 1175
Beğendikleri: 71 mesaj
Beğenilenleri: 221 mesaj
Kayıt: Pzt 26 Eyl 2011, 11:12

Sonraki

Dön Spor

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

cron
Free Web Hosting