Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı

Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı

Mesajgönderen mertoviçizmir » Pzr 04 May 2014, 19:08

Konak'ın Kızları İkinci Kez Şampiyon

İzmir’in gururu Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda konuk ettiği Karadeniz Ereğlispor'u 4-1 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. En yakın rakibiyle arasındaki 6 puanlık farkı bulunan Mavi beyazlı ekip, aldığı galibiyetle puanını 49'a çıkararak, geçen yılın ardından bu sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu.

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan maçı Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, belediye meclis üyeleriyle birlikte tribünde izledi. İki takımında karşılıklı ataklarıyla geçen ilk dakikaların ardından maça ağırlığını koyan Konak Belediyespor, aradığı golü 42. dakikada buldu. Ani gelişen atakta biranda kaleciyle karşı karşıya kalan Konak Belediyespor forveti Cosmina Duşa, defans oyuncusunun müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Duşa, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra ataklarını sürdüren Konak Belediyespor 2.golü çok geçmeden buldu. 45+3. dakikalarda ceza sahasına gönderilen topu iyi takip eden Cosmina Duşa takımın ikinci golünü attı.

RAKİBİNE ŞANS TANIMADI

İlk yarısı 2-0 Konak Belediyespor'un önde geçirdiği maçın ikinci yarısında da ev sahibi takımın hakimiyeti vardı. 54. dakikada ani gelişen atakta ara pasını iyi kontrol eden Yağmur Bor, Konak Belediyespor'u 3-0 öne geçiren golü attı. Üç farklı öne geçen rakibi karşısında oyun hakimiyetini yitiren Karadeniz Ereğlispor, 56. dakikada gelen 4. gole de engel olamadı. Kullanılan korner atışında kaleye yönelen topu çıkarmakta zorlanan Ereğlispor kalecisinin hatasını iyi değerlendiren Konak Belediyespor'lu Yaşam Göksu kafa vuruşuyla takımının 4. golünü attı. Skor avantajıyla kalan dakikaları rahat geçiren ev sahibi takım, maçın uzatma dakikalar da Tchkonia'nın golüne karşı koyamadı. Maçı 4-1 kazanan Konak Belediyespor bitime bir maç kala şampiyonluğunu da ilan etmiş oldu. En yakın rakibi Ataşehir Belediyespor'un berabere kalmasıyla puan farkını 6'ya çıkaran Konak Belediyespor, böylelikle Şampiyonlar Ligi vizesini de almış oldu. Konak Belediyespor, 11 Mayıs Pazar günü Derincespor'la oynayacağı maçından sonra şampiyonluk kupasını kaldıracak.

FUTBOLCULARDAN GÖBEK ŞOV

Maç bitimiyle birlikte saha içinde adeta Şölen yaşandı. Saha ortasında futbolcularla kucaklaşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, üst üste ikinci kez şampiyon olmanın sevincini ve gururunu yaşatan futbolcuları ve teknik heyeti kutladı. Başkan Pekdaş, galibiyeti ve akabinde gelen şampiyonluğu başta Konak olmak üzere tüm İzmir halkına armağan ettiklerini dile getirdi. Geçen sezon oldukları gibi bu sezonda liderliği kimselere bırakmadıklarını belirten Pekdaş, haftaya kupayı hep birlikte kaldıracaklarını söyledi. Kadın futbolcular zafer sevincini Konak'ın ilk kadın Belediye Başkanı Pekdaş'la birlikte doyasıya kutladı. "En büyük Başkan, bizim Başkan" sloganlarıyla Başkan Pekdaş'ı omuzlara alan futbolcular, daha sonra davul zurna eşliğinde saha ortasında göbek atarak, şampiyonluk sevincini yaşadı.

"NAĞMALUP BİTİRMEK HEDEFİMİZ"

Başarının mimarlarından Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı Teknik direktörü Hüseyin Tavur, son haftaya şampiyon olarak girdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Hedeflerinin ligi namağlup bitirmek olduğunu dile getiren Tavur, "Başta Belediye Başkanımız Sayın Sema Pekdaş olmak üzere, bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk tüm Konak'a, tüm İzmir'e armağan olsun. Futbolcularımın hepsiyle gurur duyuyorum. Artık önümüzde tek maç kaldı. Haftaya bu maçımızı da kazanarak söz verdiğimiz gibi namağlup olarak, şampiyonluğumuzu perçinlemek istiyoruz. Geçen yıl katıldığımız Şampiyonlar Ligi'nde de bu yıl gidebildiğimiz en iyi yere kadar gitmeyi hedefliyoruz" dedi. Şuana kadar çıktığı lig maçlarında yenilgi yüzü görmeyen Konak Belediyesi Kadın Futbol takımı geçen yıl UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans sergilemiş, çeyrek final kapısını aralayan takım Avusturya temsilcisi Neulengbach takımına elenerek 8 takım arasına kalma şansını yitirmişti. Başarılarıyla ülkemizin gururu olan Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı'ndan son olarak 8 futbolcu A Milli Takım'a çağrılma başarısı gösterdi.

Resim

http://www.haberler.com/konak-in-kizlar ... 46-haberi/

2 kişi bunu beğendi.
mertoviçizmir
 
Mesajlar: 1175
Beğendikleri: 71 mesaj
Beğenilenleri: 221 mesaj
Kayıt: Pzt 26 Eyl 2011, 11:12

Re: Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı

Mesajgönderen Umut » Pzt 05 May 2014, 01:41

Başlık iyi olmuş. Bu yılki Şampiyonlar Ligi macerasını İBB Spor Kulübü başlığında paylaşmıştık. Copy/paste yapmaya lüzum yok buraya.

Kutlamalara eski başkan Hakan Tartan'ı da çağırmaları icap eder yalnız. Emeği büyük.
Kullanıcı avatarı
Umut
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
Mesajlar: 2823
Beğendikleri: 623 mesaj
Beğenilenleri: 381 mesaj
Kayıt: Pzr 28 Kas 2010, 01:33
Konum: İzmir

Re: Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı

Mesajgönderen mertoviçizmir » Pzt 05 May 2014, 16:24

aynen hakan tartanı cagırmaları lazım. Zaten Atatürkcü ve çalışan bir adamı bırakıpta kck avukatını nasıl belediye başkan adayı yaptılar ve konak halkı nasl oy verdi anlamıyorum. Neyse konak belediyesi kadın futbol takımını bu hale getiren hkan tartandır. Tebrik etmek gerekir kendisini bir kez daha.
mertoviçizmir
 
Mesajlar: 1175
Beğendikleri: 71 mesaj
Beğenilenleri: 221 mesaj
Kayıt: Pzt 26 Eyl 2011, 11:12

Re: Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı

Mesajgönderen Umut » Cmt 10 May 2014, 19:33

Namağlup şampiyon, kupasını aldı!

Resim

Mesut bu mesajı beğendi.
Kullanıcı avatarı
Umut
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
Mesajlar: 2823
Beğendikleri: 623 mesaj
Beğenilenleri: 381 mesaj
Kayıt: Pzr 28 Kas 2010, 01:33
Konum: İzmir

Re: Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı

Mesajgönderen Mesut » Cmt 10 May 2014, 20:01

Kutlu olsun. Bir İzmirli olarak sevindim. Başarıları daim olsun.
Kullanıcı avatarı
Mesut
 
Mesajlar: 868
Beğendikleri: 304 mesaj
Beğenilenleri: 352 mesaj
Kayıt: Pzt 04 Şub 2013, 05:13
Konum: İzmir

Re: Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı

Mesajgönderen mertoviçizmir » Cmt 09 Ağu 2014, 20:47

Konak Belediye’den 11 gol !

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi eleme turu 1. Grup'ta mücadele eden Konak Belediyespor, ilk maçında ev sahibi Letonya'nın Rigas takımını 11-0 mağlup etti.

Arkadija Stadı’nda oynanan ve Norveçli hakem Marte Soro’nun yönettiği müsabakanın ilk yarısını 9-0 üstün tamamlayan Konak Belediyespor, karşılaşmadan 11-0 galip ayrıldı.
İzmir temsilcisinin gollerini Cosmina (5), Yağmur Uraz (3), Cansu Yağ, Ebru Topçu ve Sarghe kaydetti.

Grubun diğer maçında İsviçre’nin Zürih takımı ile Belarus ekibi Minsk 1-1 berabere kaldı.
Toplam 8 grup lideri ve grup ikincilerinden en iyi 2 takımın yoluna devam edeceği organizasyonda, Konak Belediyespor, 11 Ağustos Pazartesi Minsk ve 14 Ağustos Perşembe günü de Zürih ile mücadele edecek.

http://amkspor.com/2014/08/09/konak-bel ... ol-337149/

Helal olsun , 11 - 0 ile tarihi hezimet yasatmıs rakibine. Bu takım real madrid gibi oluyor her gecen gün :D İsmini de artık İzmir filan yapsınlarda tanıtıma katkısı olsun :)
mertoviçizmir
 
Mesajlar: 1175
Beğendikleri: 71 mesaj
Beğenilenleri: 221 mesaj
Kayıt: Pzt 26 Eyl 2011, 11:12

Re: Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı

Mesajgönderen mertoviçizmir » Pzt 11 Ağu 2014, 16:44

Konak’ın kızları rakip tanımıyor

Konak Belediyespor Kadın Futbol takımı 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini ikinci yarı attığı iki golle geçti. İlk maçında ev sahibi Letonya’nın Rigas F.C takımını 11-0 yenen mavi-beyazlılar gruptaki ikinci maçında da galip gelmeyi başararak, turun kapısını araladı.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turu 1. Grup'ta mücadele eden Konak Belediyespor, grubun ikinci maçında Belarus ekibi FC Minsk'i 2-1 yendi ve tur için büyük avantaj sağladı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar başa baş bir mücadele ortaya koyan Konak Belediyespor’a galibiyeti getiren goller Ebru Toçu'dan geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Konak Belediyespor, Ebru'nun 53 ve 67 dakikalarda attığı gollerle üç puanı hanesine yazdırdı. Turnuvanın açılış maçında ev sahibi Letonya’nın Rigas F.C takımını 11-0 yenerek elemelere galibiyetle başlayan mavi-beyazlılar gruptaki ikinci maçında da kazanmayı bildi. İki de iki yapan Konak Belediyespor son maçını 14 Ağustos Perşembe günü Daugava Stadı'nda FC Zürih Frauen ile oynayacak.

MAÇTAN NOTLAR

Ataşehir Belediyespor formasıyla Slovenya ekibi Pomurje karşısında kart cezalısı olduğu için ilk maçı tribünden takip eden Konak Belediyespor'un Gürcü oyuncusu Tata, FC Minsk karşılaşmasında ilk 11'de yer aldı.

14. dakikada sol kanattan Tata ceza sahası içerisine ortaladı. 6 pas üzerinde Cosmina'nınkafa vuruşu üstten auta gitti.

30. dakikada sol kanattan Yağmur ceza sahası içerisine gönderdiği topu Minsk defansı uzaklaştırdı. Dönen topu Cansu sert vurdu ancak kaleci topu kornere çeldi.

36. dakikada baskıyı arttıran Konak Belediyespor'da Cansu'nun pasıyla topla buluşan Ebru içeri ortaladı. Arka direkte Cosmina topu ağlara gönderemedi.

45+1 dakikada sağ kanattan Sunday'ın ortasında Kharlanova bekletmeden vurdu ve top ağlarla buluştu:1-0

53. dakikada Cansu'nun ceza sahası arka direğine ortaladı. Ebru zamanlamasını iyi yaparak topu ağlara gönderdi:1-1

67. dakikada sol kanattan Raluca son çizgiye kadar indi. Ebru kendini unutturarak skoru 2-1 yaparak galibiyeti getiren golü attı.

Konak Belediyespor, FC Minsk karşılaşmasını da kazanarak tur galibiyet serisini sürdürdü.

http://www.egeninsesi.com/162396-konaki ... _tanimiyor

2.macını da kazanmıs ve son macı kalmıs. Bu yıl ceyrek ya da yarıfinal iyi olur. :D
mertoviçizmir
 
Mesajlar: 1175
Beğendikleri: 71 mesaj
Beğenilenleri: 221 mesaj
Kayıt: Pzt 26 Eyl 2011, 11:12

Re: Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı

Mesajgönderen Mesut » Cmt 25 Nis 2015, 04:45

Bir kez daha tebrikler kızlarımıza. Üst üste 3. kez lig şampiyonu oldular.

Kupa yine İzmir'e: Konaklı Kadınlar 'hat-trick' yaptı

Son 2 sezonu şampiyon tamamlayan Konak Belediyespor, Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde bir rekora daha imza atarak üçüncü kez şampiyonluğunu ilan etti. Sezon sonunda Ataşehir Belediyespor'la puan eşitliği nedeniyle tarafsız sahada oynanan maçı 2-0 kazanan Konaklı kızlar üst üste üçüncü kez şampiyonluk kupasını İzmir’e getirdi.


Türkiye Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'ni 50'şer puanla tamamlayan Konak Belediyespor ile Ataşehir Belediyespor, şampiyonluk için karşı karşıya geldi.

Normal sezonda puanları ve ikili averajları eşit olan iki ekip arasında statü gereği tarafsız sahada oynanması gereken maç İzmit İsmetpaşa Stadı'nda 14.00’de başladı. İlk dakikalardan itibaren atak oynayan Konak Belediyespor ardı ardına yaptığı gol girişimleriyle rakip takımı adeta sahasına hapsetti. Organize ataklarla rakibini bunaltan mavi-beyazlı takım ilk dakikalardan itibaren rakip Ataşehir karşısında üstünlüğü ele geçirdi. İlk yarı baskın futboluna rağmen golle buluşamayan Konak Belediyespor ikinci yarıya da hızlı başladı. Rakibini ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da oldukça zorlayan İzmir ekibinin aradığı gol 54’üncü dakikada Yağmur Uraz’dan geldi. Rakibi karşısında 1-0 öne geçmenin avantajıyla ataklarını sürdüren mavi-beyazlı takımı iki farklı üstünlüğe taşıyan golü ise yıldız oyuncusu Esra Erol attı. 62’nci dakikada fileleri havalandıran Erol, rakip takımın da ümitlerini suya düşürdü. 2-0’lık skoru koruyan Konak Belediyespor’da Yaşam Göksu 80’inci dakikada kırmızı kart görürken, rakip takımdan da Merve Aladağ kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Son dakikalarda rakibine gol izni vermeyen Konak Belediyespor final maçını 2-0’lık skorla kazanarak şampiyonluk kupasını üst üste üçüncü kez İzmir’e getirme başarısı gösterdi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşayan Konak Belediyesporlu futbolcular maç sonunda düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Resim

TAVUR’DAN OYUNCULARINA ÖVGÜ
Konak Belediyespor teknik direktörü Hüseyin Tavur maç sonu yaptığı değerlendirmede, kazanmayı hak edecek şekilde oynadıklarını belirterek, "Öncelikle çok mutluyuz, yorucu bir sezonun ardından şampiyonluğu hak ettiğimize inanıyorduk ve bugün bunu 3. kez taçlandırdık. Tüm oyuncularımız yüreklerini ortaya koydu, şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiler. Konak Belediye Başkanımız Sayın Sema Pekdaş'a verdiği destekler için teşekkür ediyoruz, biz de ona layık olmaya çalışıyoruz. Şampiyon olduk bundan sonra da Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. Final maçını kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Konak Belediyespor aynı zaman önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek.

http://www.egedesonsoz.com/haber/Kupa-y ... ti-/897386
Kullanıcı avatarı
Mesut
 
Mesajlar: 868
Beğendikleri: 304 mesaj
Beğenilenleri: 352 mesaj
Kayıt: Pzt 04 Şub 2013, 05:13
Konum: İzmir

Re: Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı

Mesajgönderen mertoviçizmir » Pzt 27 Tem 2015, 15:51

Bir bir yok oldular

5 yıllık belediye başkanlığı döneminde Konak Belediyespor’u 4 kategoride Türkiye’nin en üst liglerinde yarışmacı hale getiren Dr. Hakan Tartan’ın içi kan ağlıyor.


Geçen sene önce Voleybol 1. Ligi’ndeki erkek, ardından Hentbol Süper ve Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden kadın takımlarını kapatan Konak Belediyesi’nin, Avrupa’daki eşsiz başarılarıyla Türkiye ve İzmir’in adından övgüyle söz ettiren son 3 yılın Türkiye şampiyonu Kadın Futbol Takımı’nın yoktan sebeplerle kepenk kapatmak üzere olması kuşkusuz en çok Tartan’ı üzdü.

Konak 4’üncü büyüktü
“4 takımı ülkenin 1 numaralı liglerinden mücadele eden, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ve Fenerbahçe’den sonra en yukarılara çıkmış Konak Belediyespor, Türkiye’nin 4’üncü büyük markası olmuştu” diyen Hakan Tartan, şunları ifade etti: “Büyük özveriyle Avrupa’nın önünde saygıyla eğildiği, İzmir’e gurur veren bir kadın futbol takımı yarattık. Bu kızlar, Avrupa’nın en iyi 16 takımı arasına girdi, Türkiye adına hiç yapılamayanları başardı. Daha iyilerini beklerken, Avrupa şampiyonluğu düşlerken, bu yaşananlar içimizi acıtıyor.”

Primi bağışlamışlardı
Bu takıma özel özen gösterme nedeninin, tacizle, şiddetle, yürek burkan cinayetlerle dolu bir ortamda, Türk kadınının hak ettiği kıymetin verilmesi halinde neler başarabileceğini ortaya koymak olduğunu vurgulayan Dr. Tartan, “Kadına şiddetin önüne kadını her alanda destekleyerek geçilir. Hatırlayın, kızlarımız kendilerine verilen 200’er dolarlık primlerin yarısını Bosna’daki kimsesiz çocuklar yurduna bağışlayarak taçlandırmış hepimizi ağlatmıştı. Koca İzmir bu güzel insanlara bakamıyorsa yazıklar olsun” dedi.

http://www.egepostasi.com/haber/Eski-Ba ... pki/111270

konakta yasıyanlar calısan adamı değilde pkk yandası k.c.k. avukatını belediye baskanı secerse bu durumdan memnun olurlar. Ben ilcemde hakan tartana oy attıgım icin kafam rahat. Bugün secim olsun yine oy atmam o karıya. :x

Symrna bu mesajı beğendi.
mertoviçizmir
 
Mesajlar: 1175
Beğendikleri: 71 mesaj
Beğenilenleri: 221 mesaj
Kayıt: Pzt 26 Eyl 2011, 11:12

Re: Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı

Mesajgönderen Mesut » Pzt 27 Tem 2015, 19:25

Millet o kadını tanımıyordu bile Mert, CHP'ye attılar. Seni aday gösterse CHP sen de seçilirdin
Kullanıcı avatarı
Mesut
 
Mesajlar: 868
Beğendikleri: 304 mesaj
Beğenilenleri: 352 mesaj
Kayıt: Pzt 04 Şub 2013, 05:13
Konum: İzmir

Sonraki

Dön Spor

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

cron
Free Web Hosting