Başbakanlık Ofisi

Re: Başbakanlık Ofisi

Mesajgönderen behcoo » Prş 02 Nis 2015, 11:04

Merkez Bankası nereye taşınacak? Bayraklı-YKM bölgesini düşünebilirler.
behcoo
 
Mesajlar: 10
Beğendikleri: 0 mesaj
Beğenilenleri: 2 mesaj
Kayıt: Cum 24 Haz 2011, 00:26

Re: Başbakanlık Ofisi

Mesajgönderen tasarima » Prş 02 Nis 2015, 18:47

Merkez Bankası binasının bazı katları kullanılmıyor diye biliyorum.
tasarima
 
Mesajlar: 3
Beğendikleri: 0 mesaj
Beğenilenleri: 1 mesaj
Kayıt: Sal 17 Şub 2015, 19:17

Re: Başbakanlık Ofisi

Mesajgönderen Umut » Prş 02 Nis 2015, 18:54

1-2 Kat ayrılsa yeterli olacaktır zaten. TCMB'nin taşınacağını sanmıyorum. Tabii bu durumda Konak Meydanı'ndaki binaların yıkılması fikri de rafa kalkıyor galiba.
Kullanıcı avatarı
Umut
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
Mesajlar: 2823
Beğendikleri: 623 mesaj
Beğenilenleri: 381 mesaj
Kayıt: Pzr 28 Kas 2010, 01:33
Konum: İzmir

Re: Başbakanlık Ofisi

Mesajgönderen Mesut » Pzr 24 May 2015, 16:34

Davutoğlu sözünü tuttu, Kocaoğlu’na komşu oldu!

Başbakan Davutoğlu son il kongresinde verdiği sözü Gündoğdu’a halka seslenmeden önce hayata geçirdi. Ankara ve İstanbul’un ardından İzmir’de de başbakanlık ofisi açıldı. Ofis Büyükşehir Belediye Binası’nın karşısında merkez bankasının iki katında yer alacak.


Başbakan Ahmet Davutoğlu ocak ayının sonunda gerçekleştirilen AK Parti İl Kongresi’nde büyük bir sürpriz yapmış ve genel seçimden önce İzmir’e de bir başbakanlık ofisi açılacağını duyurmuştu.

Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak büyük miting öncesi kente gelen ve iş dünyasıyla buluştuktan sonra geceyi İzmir’de geçiren Başbakan Davutoğlu sözünü bugün öğlen saatlerinde hayata geçirdi.

Resim

Ankara ve İstanbul’un ardından İzmir’e de başbakanlık ofisi açıldı. Ofis Büyükşehir Belediye Binası’nın karşısındaki Merkez Bankası’nın iki katında hizmete alındı.

Açılış törenine Başbakan Davutoğlu’nun yanı sıra İzmir Valisi Mustafa Toprak, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, AK Parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış töreninin ardından Davutoğlu’nun ofis açılışı davetine de icabet gösterdi.

AKDENİZ VE AVRUPA UFKU!
Törende konuşan Başbakan Davutoğlu’ndan İzmir mesajları geldi. Başbakan bundan sonraki dönemde kente daha sık geleceğinin altını çizerek şunları söyledi: İzmir ülkemizin, milletimizin ufuk şehridir. Akdeniz bir Türk Gölü haline dönüştüğünde İzmir, bu havzanın en önemli şehri haline geldi. Çağdaşlaşma döneminde en önemli fikirlerin merkezi oldu. Ülkemiz işgale uğradığında Hasan Tahsin bu ülkenin boyun eğmeyeceğini ilk kez İzmir'den gösterdi. İstiklalimizi burada kazandık. Demokrasiyi inşa ederken Adnan Menderes ve arkadaşları meşaleyi burada yaktılar. Asya'yla Avrupa ve Anadolu ile Akdeniz arasındaki buluşmanın merkezi oldu. Devletimizin en önemli faaliyetlerinin yapıldığı şehir İzmir'dir. Arkadaşlarla yaptığımız değerlendirmelerden sonra, İzmir'e başbakanlık ofisi açılmasını zaruri gördük... Bütün İzmirlilere ve ülkemize mesajımız şudur: Türkiye Cumhuriyeti Artvin'den Muğla'ya kadar her yere hizmeti bir görev addeder. İzmir'de açtığımız ofisle, Akdeniz ve Avrupa ufkumuzu da ortaya koymayı umuyoruz. Bazı resmi toplantı ve ağırlamalarımızı İzmir'de yapacağız. Bu kararı alırken İzmir'e verdiğimiz önemi ortaya koyuyoruz. İnşallah burada yapılan çalışmalarla güzel hizmetleri hep beraber ülkemize kazandırırız. Güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum. Allah bu binada alınacak kararları ülkemiz için hayırlı kılsın.

Resim

HAYIRLI OLSUN
Ofisi gezdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Davutoğlu ofisi çok iyi bulduğunu söyledi. Davutoğlu, "Ankara'dan dan özel eşyaları getirdik.Tüm toplantılar ve çalışmalar için hazırlıklarımızı tamamladık. İzmir'in için hayırlı olsun" dedi.

http://www.egedesonsoz.com/haber/Davuto ... du-/899815
Kullanıcı avatarı
Mesut
 
Mesajlar: 868
Beğendikleri: 304 mesaj
Beğenilenleri: 352 mesaj
Kayıt: Pzt 04 Şub 2013, 05:13
Konum: İzmir

Re: Başbakanlık Ofisi

Mesajgönderen Umut » Pzr 24 May 2015, 20:09

Hayırlı uğurlu olsun, inşallah kullanmak kendisine nasip olmaz.

2 kişi bunu beğendi.
Kullanıcı avatarı
Umut
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
Mesajlar: 2823
Beğendikleri: 623 mesaj
Beğenilenleri: 381 mesaj
Kayıt: Pzr 28 Kas 2010, 01:33
Konum: İzmir

Önceki

Dön Kent Haberleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

cron
Free Web Hosting